(VIDEO) Vjeruj! Glasno! Dvije eksplozivne UFC 236 najave će vas nabrijati na akciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2019 18:06h Autor:

Max Holloway

Ovaj vikend odmaramo od UFC-a, da bismo se što bolje pripremili za ono što nas čeka idućeg vikenda. A to je UFC 236 koji je dobio još dvije nove najave.

One nose nazive “Believe” i “Louder” te imaju samo jedan zadatak, nabrijati fanove na ono što s nestrpljenjem čekaju, idući vikend i UFC 236. Dvije borbe za privremenu titulu, no još je važnije tko se nalazi u njima.

Privremeni pojas lake kategorije osvojit će Dustin Poirier ili Max Holloway. No, taj je pojas samo simbolični prikaz glavne nagrade. Ona je osiguranje borbe protiv Khabiba Nurmagomedova za pravog UFC prvaka do 70 kilograma. Kako sada stvari stoje, ta bi se borba mogla dogoditi u rujnu, a mjesto radnje bi trebao biti Abu Dhabi.

Svoju novu obranu titule lake kategorije nikako da dočeka Robert Whittaker. Zapravo, od ljeta 2017. godine, kad je prvo postao privremeni, a onda i pravi prvak, branio ju je tek prošlog ljeta. Posljednju planiranu obranu morao je otkazati samo dva dana prije borbe protiv Kelvina Gasteluma, a isti će sad svoju poziciju prvog izazivača morati braniti. Da bi i dalje ostao tu gdje je bio, morati će prvi poraz u MMA karijeri nanijeti sjajnom Israelu Adesanyi.

UFC 236 idućeg je vikenda, a vi u međuvremenu pogledajte ove dvije kratke, ali eksplozivne video najave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI