(VIDEO) Vidi se tko je prvi udario! Isplivala cijela snimka okršaja Usmana, Abdelaziza i Covingtona u Las Vegasu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 20:49h Autor:

screenshot

Danas je u javnost izašla kompletna snimka okršaja Kamarua Usmana, Colbya Covingtona i Alija Abdelaziza, koja se dogodila nakon UFC 235 eventa u Las Vegasu. Na njoj se jako dobro vidi cijeli tijek, kao i to tko je sve započeo te tko se u kojem trenutku kako ponašao.

Prošlo je mjesec dana od incidenta koji se dogodio nakon UFC 235 eventa u Las Vegasu. Pisali smo tada o okršaju u jednom casinu te je priča bila kako je menadžer Kamarua Usmana, Ali Abdelaziz, pokušao udariti Colbya Covingtona. Covington je čekao u redu za hranu te je kasnije i sam otkrio kako nije provocirao niti ništa slično, nego je samo napadnut.

Sad je TMZ objavio snimku koja gotovo u potpunosti ide u prilog onome što je ispričao Covington. Ista kreće tako da je autor videa primijetio Usmana i Abdelaziza te je krenuo snimati. Na početku se čini kao da Usman pokušava smiriti svog menadžera i zaustaviti ga. No, u tome nije uspio te njih dvojica, u pratnji još jedne osobe, dolaze do reda u kojem je stajao Colby Covington. Uslijedio je kratak razgovor, nakon čega vidimo Abdelaziza kako pokušava napasti i udariti Covingtona. Nakon što su iz razdvojili, Ali je protrčao kraj zaštitara i pokušao još jednom udariti Covingtona. Colby je cijelo vrijeme pokušavao izbjeći okršaj te ga u jednom trenutku vidimo kako raspravlja s Usmanom. Abdelaziz za to vrijeme preskače ogradu i pokušava još jednom napasti, no ponovno je zaustavljen. Uskoro se situacija smirila te su sukobljene strane razdvojene.

Covington je nedavno ponovno prošao cijelu tu situaciju, u razgovoru za BJPenn radio.

“Sve u potpunosti ide na njihov račun, napali su me s ciljem da izvuku neku reakciju. Očito su pokušavali isprovocirati da zamahnem i udarim. Znaju sam sam im prijetnja, znaju da im mogu oduzeti sve za što su radili, tako da će me pokušati na bilo koji način zaustaviti. Nadali su se da ću udariti i tako ostati bez borbe za titulu, ali to se neće dogoditi. Sve što sam ja htio je pričekati svoj red i pojesti račiće. Što je krivo u tome? Nevjerojatno”, ispričao je Colby.

Ali Abdelaziz je nakon ovoga uistinu pokušao doći do situacije gdje bi Ben Askren bio idući Usmanov protivnik. No, do toga nije došao. Ben Askren borit će se 6. srpnja protiv Jorgea Masvidala, dok je borba Usmana i Covingtona gotovo sigurna stvar. Jedino je još potrebno odrediti mjesto i datum, a to trenutno ovisi o zdravstvenom stanju Kamarua Usmana i vremenu potrebnom za njegov oporavak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI