(VIDEO) Veličanstveni “clutch” lakat El Pantere ono je što ćete gledati iz svih mogućih kuteva

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 11:10h Autor:

Rodriguez vs. Korean Zombie

Nokaut godine u jednoj od najboljih borbi godine rezime je onoga što je Yair Rodriguez napravio u borbi protiv Chan Sung Junga, održanoj na jubilarnom eventu za 25. godišnjicu Ultimate Fighting Championshipa. I taj nokaut nešto je što ćete gledati više puta!

24 minuta i 59 sekundi trajala je neizvjesna borba Yaira Rodrigueza i Chan Sung Junga prije nego se, samo sekundi prije nego bi borci krenuli prema svojim kutevima, dogodilo ono što je tema ovog teksta. Teško je opisati ono što je Yair Rodriguez učinio, a što je dovelo do njegove pobjede nad korejskim borcem i to godinu i pol dana otkako je posljednji put ušao u UFC kavez.

Krenuvši od eskivaže udarca do same ideja da iz takve pozicije izvede lakat, performans Yaira Rodrigueza nešto je što ćete vidjeti sada i teško u skorije vrijeme, osim možda upravo od njega. Meksikanac je više puta ranije potvrđivao kako je nevjerojatno maštovit i kreativan borac, no ovo je jedan potpuno novi stupanj u njegovom arsenala borilačkih vještina. I nešto je o čemu je besmisleno previše pričati kada postoji dovoljan broj snimaka kroz koje možete uživati u pravom remek djelu.

To učinite, jer prava kompilacija materijala upravo je ovdje ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI