(VIDEO) Već prva UFC 232 najava ježi sve dlake na vašem tijelu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2018 18:18h Autor:

Gustafsson vs. Jones

UFC je objavio prvu video najavu za UFC 232 event, s dijelovima prvog ogleda Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona. Nakon što su odradili jednu od najboljih borbi za titulu u UFC povijesti, Jones i Gustafsson ponovno se susreću 29. prosinca.

Ovih sedam tjedana, koliko je ostalo do posljednjeg UFC eventa u godini i revanša Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, imati ćemo dovoljno vremena za nabrijati se na pravi način i za proći sve analize pred meč koji bi i u svom drugom izdanju mogao ponijeti epitet “povijesni”. Nakon onog što su odradili u svom prvom okršaju, mi ne sumnjamo da Jones i Gustafsson ovog puta mogu biti samo iskusniji, zreliji te na kraju krajeva i bolji.

Istina, obojica dolaze iza pauze, a Gustafsson se čak nije borio dulje nego Jones, koji je u međuvremenu odradio suspenziju. Ali opet, dovoljno je pogledati najavu ispod teksta da sve to zanemarimo i budemo sretni zbog činjenice kako su ova dva borilačka fenomena ponovno uparena u borbu.

29. prosinca sve će biti na početku, Jones i Gustafsson ponovno svaki u svom kutu, a onda će krenuti spektakl. Uopće ne sumnjamo da će tako biti.

Uživajte u najavi!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI