(VIDEO) VanZant otkrila jezivu priču o čudaku kojem je Alah rekao “da će mu biti supruga!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2019 20:34h Autor:

Paige VanZant

Popularnost ima svoju cijenu, jedna od nje je i nedostatak privatnosti. To najbolje znaju popularne i fizički vrlo atraktivne žene poput UFC-ove borkinje Paige VanZant, koja se gostujući u emisiji “Food Truck Diaries” požalila bivšem kolegi Brendanu Schaubu na vrlo zabrinjavajuće iskustvo s jednim čudakom.

Čudak je zapravo prilično blaga riječ za ono što je VanZant doživjela – bolesnik bi bila puno prikladnija.

Naime, ispostavilo je da je jedan zaluđueni muškarac VanZant slao poruke pune tri godine i to po deset komada svakog dana. No, to je najmanji problem. U jednom trenutku mu je Alah rekao “kako je UFC borkinja određena za njegovu buduću suprugu” pa se odlučio preseliti iz Michigana u Kaliforniju.

“Napravila sam tipičnu grešku. Jedan fan me pitao može li me upoznati, a ja sam odgovorila kako je moja dvorana uvijek otvorena. Pojavio se tamo, pričao je sa mnom satima, do tog trenutka nisam shvatila koliko je jeziv. Pitao me jesam li vidjela poruke na Instagramu, pa sam naknadno pogledala. Slao mi je i po desetak poruka svakog dana pune tri godine! Svakog dana!”, započela je jezivu priču lijepa borkinja te ju je nastavila:

“Ma ovo je ništa. Počeo je govoriti kako trebamo biti zajedno i da mu je Alah to rekao. Da mu je poručio kako moram biti njegova žena. Bio je totalno opsjednut sa mnom. Živio je u Michiganu pa se preselio u Kaliforniju, upisao se u Tim Alfa Male, tamo me fotografirao. Čitavo vrijeme me pratio, a ja to nisam znala. Rekao mi je u jednom trenutku da je bio previše nervozan da bi mi prišao i da je u konačnici htio odustati od svega. No, tada ga je udario automobil dok je vozio bicikl. To je protumačio kao Alahov znak da ne smije odustati.”

U konačnici je ponovno promijenio adresu i pojavio se u Oregonu gdje VanZant sada živi i trenira.

“U trenutku kada se pojavio u dvorani, prišao mi je i rekao: ‘Rekla si da svatko može doći u dvoranu, ali znam da si mislila na mene’. Otišao je do mog supruga i rekao mu je: ‘Znam da je ona tvoja supruga, ali želim tvoju ženu i ona će biti moja'”, prepričava VanZant i dodaje:

“A on je upravo imao slomljenu ruku iz meča. Ali Ed Herman je bio tamo. Poludio je, rekao mu je da se makne i da ode iz dvorane. Ja sam mu poručila da će ga Ed ubiti, ako se vrati. Kasnije sam ga malo proučavala i shvatila sam da je bio u zatvoru. Moglo je biti gadno. Više puta je bio u zatvoru, posljednji put radi napada vatrenim oružjem. Da, to je bio najveći luđak do sada.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI