(VIDEO) VanZant objavila dva “iza kulisa” videa sa snimanja za Sports Illustrated

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2019 10:15h Autor:

Photo: Instagram (Screenshot)

UFC-ova zvijezda Paige VanZant vrijeme provodi u Meksiku gdje je snimaju za najnovije izdanje “Sports Illustrated” Swimsuit izdanja.

Prvotno se mislilo da je otišla sa sa svojim suprugom na odmor, nakon što je postalo jasno da zbog nove ozljede ne može nastupiti na UFC-u 236, no vrlo brzo je otkrila prave razloge odlaska u Meksiko.

Ovih dana je na svom Instagramu objavila i kratki “preview” onoga što slijedi u Sports Illustratedu. U prvom kratkom “iza kulisa” videu, ona leži na plaži i namješta se prema uputama fotografa. Na drugom je vrlo slična situacija osim što stoji, a ne leži.

Ako ste propustili objave samog Sports Illustrateda i oni su objavili nekoliko kratkih klipova snimanja sa VanZant. Možete ih pogledati na ovom LINK-u.

U posljednjem meču lijepa je borkinja u siječnju svladala Rachael Ostovich. Trebala je nastupiti na UFC-u 236, no ponovno je slomila ruku zbog koje je izbivala već godinu dana iz Octagona. Nije poznato kada bi se trebala vratiti u sportsku akciju.

VanZant se ovim snimanjem za Sports Illustrated priključuje Rondi Rousey, koja je jedina UFC-ova borkinja do sada prikazana u slavnom izdanju. No, to i ne čudi jer je “12 Gauge” naviknuta na uspjehe izan Octagona. Već ranije je sudjelovala u američkoj verziji “Plesa za zvijezdama”, a nedavno je objavila i autobiografiju “Rise: Surviving the Fight of My Life”.

This is normal right? 😝 Still so unbelievably shocked I’m in @si_swimsuit

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI