(VIDEO) VanZant najavila možebitan odlazak iz UFC-a: “Želim dokazati koliko vrijedim…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2019 12:16h Autor:

Paige VanZant

Još jedna ženska UFC-ova zvijezda planira testirati slobodno tržište kada joj istekne ugovor s elitnom svjetskom MMA promocijom. Nakon što je to prošlog tjedna najavila bivša prvakinja Cris Cyborg, to je sada učinila i Paige VanZant.

Popularna borkinja koja se oporavlja od novog loma ruke je u razgovoru s Arielom Helwanijem za ESPN najavila možebitne promjene. VanZant se vratila u akciju u siječnju pobjedom protiv Rachael Ostovich. Taman kada se vjerovalo da će uhvatiti niz nastupa i dobrih rezultata, ponovno joj je stradala ruka koju je već dva puta ranije operirala. Ovih dana se podvrgnula novoj operaciji i sada joj slijedi duga rehabilitacija.

“Trebat će mi još jedan meč u UFC-u da dokažem koliko vrijedim. Sada sam više od svega fokusirana na povratak u kavez. Ne želim na sebe stavljati više pritiska od toga. Želim se sada samo boriti”, objašnjava.

VanZant ima tek jednu borbu u aktualnom ugovoru, a prije nego što krene u pregovore sa svojim poslodavcem, planira odraditi tu jednu borbu. To zapravo znači da će testirati svoju vrijednost na tržištu i vidjeti ima li nekih drugih ponuda koje su izdašnije od one UFC-ove.

“Da, imam tek još jednu borbu u ugovoru. Planiram odradit ću taj meč. Gledajte, želim dokazati koliko vrijedim. A nažalost imala sam čak tri operacije ruke u nizu. Unatoč tome, i dalje sam jako popularna. Čini mi se da jesam”, započela je VanZant i nastavila:

“I izvan UFC-a radim nevjerojatne stvari. Tu je snimanje za Sports Illustrated, tu je Ples sa zvijezdama, sve te nevjerojatne stvari… A ujedno želim i pokazati da sam zaista bitan igrač u mojoj diviziji. I da sam bitan igrač u čitavom UFC-u.”

Čitav razgovor s Helwanijem u kojem je precizirala svoju posljednju ozljedu i otkrila svoje planove pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI