(VIDEO) Valentina Shevchenko brutalno odgovorila na pitanje hoće li dati priliku bivšoj prvakinji

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 12:21h Autor:

Valentina Shevchenko

Valentina Shevchenko imala je vrlo zanimljivu konferenciju za medije nakon osvajanja titule UFC prvakinje muha kategorije, a posebno je zanimljiv bio jedan odgovor po pitanju prve obrane titule.

Shevchenko je opravdala status favoritkinje te je savladala Joannu Jedrzejczyk sudačkom odlukom nakon pet rundi. Tako je postala druga UFC prvakinja muha kategorije, a sretna je što je to postigla upravo u takvoj borbi, protiv borkinje kakva je Joanna, koja je nesumnjivo jedna od najboljih borkinja u dosadašnjoj MMA povijesti.

“U borbi se dogodilo sve što sam očekivala od Joanne. Znala sam da će biti dobra borba, znala sam da će biti teška borba i znala sam da je ona protivnica koja se ne predaje. Sretna sam što sam do pojasa došla kroz ovakvu borbu, gdje sam imala pravu protivnicu, a ne bilo koga. Kada pojas osvojite u pravoj borbi, samo tada možete dokazati da ste prava prvakinja”, rekla je Shevchenko.

Iz ove izjave moglo se iščitati kako misli na Nicco Montano, način na koji je ona došla do UFC pojasa, odnosno kroz kakvu konkurenciju te činjenice što bi bilo da je do pojasa došla preko nje. Zanimljivo je zbog toga bilo pitanje koje je uslijedilo, gdje je jedan od novinara htio znati je li Valentina spremna dati priliku prvoj prvakinji ove kategorije. Naravno, mislilo se na Nicco Montano, protiv koje se Valentina jesenas trebala boriti, da bi ova odustala samo dan prije borbe.

“Tko je to?”, kratko je glasio Valentinin odgovor, nakon čega je uslijedio osmijeh. To nam dovoljno govori o tome kakvo ona ima mišljenje o Montano, koja će vjerojatno prvo morati odraditi dobar nastup ili dva da bi uopće bila u ikakvim pričama o možebitnom napadu na titulu prvakinje, bez koje je ostala na najgori mogući način, bez da ju je uopće branila u kavezu.

Kako je izgledao odgovor UFC prvakinje, pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI