(VIDEO) UFC vam daruje najbolju borbu 2018. godine! Pogledajte deset minuta rata Fergusona i Pettisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2019 15:26h Autor:

Ferguson vs. Pettis

Pred vikend bez UFC eventa, na Youtube kanalu najveće svjetske MMA promocije dočekalo nas je vrlo ugodno iznenađenje. Dobili smo priliku u HD rezoluciji pogledati cijelu borbu Tonya Fergusona i Anthonya Pettisa. Pre vama je vjerojatno najbolja i najuzbudljivija borba 2018. godine.

U pitanju je borba koja se održala u listopadu prošle godine, na UFC 229 priredbi. Upravo su Ferguson i Pettis dobili čast i priliku biti sunaslovna borba Khabibu Nurmagomedovu i Conoru McGregoru. UFC je teško mogao bolje pogoditi. Da se nije dogodio incident nakon glavne borbe, možda bismo idući dan o ovoj borbi pričali puno više nego o onoj zbog koje je prijenos kupljen u čak 2.4 milijuna primjeraka.

Ferguson i Pettis ponudili su sve ono što bi MMA fan mogao zatražiti od jedne MMA borbe. Ukoliko ima onih čije kriterije ova borba ne bi zadovoljila, teško da možemo zaključiti gdje je problem. Dva kompletna borca beskompromisno su krenula u duel koji je ponudio apsolutno sve aspekte slobodne borbe u izvedbi svjetske razine. Kako je jedan udarao, tako je drugi bio spreman vraćati još jače.

Druga runda ove borbe jedna je od najuzbudljivijih koje smo ikad u povijesti ovog sporta mogli pogledati. Ona nam je prezentirala koliko su ova dvojica posebni borci. I nebitno tko je na kraju pobijedio, a to je prekidom od strane liječnika bio Ferguson, obojici su nakon borbe “akcije” porasle u nebo. Pettis je slomio ruku, što zapravo ne treba čuditi ako se vidi koliko su obojica udarali. Ne trebamo previše pisati, ovu borbu treba gledati. Više puta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI