(VIDEO) UFC se emotivno oprostio od FOX televizije, prisjetili se i zagrebačkog eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 10:47h Autor:

UFC Zagreb

Nakon sedam godina suradnje i emitiranja ogromnog broja sjajnih evenata i još sjajnijih borbi, UFC-ov ugovor s FOX-om, jednom od pet američkih nacionalnih mreža, došao je svom kraju.

Nakon 31 “on FOX” eventa, preko sto Fight Nightova, dvadesetak finala raznih Ultimate Fightera te emitiranja svih uvodnih programa PPV evenata, UFC odlazi s FOX televizije. U subotu je odrađen posljednji event iz UFC on FOX serije te je sve prošlo uz podosta emocija, prisjećanja i hvala prema toj mreži. UFC je zapravo time postigao što je htio, kroz sedam godina je ušao u mainstream onoliko koliko su htjeli te sada prelaze na najjaču svjetsku sportsku mrežu. 2011. godine ugovor s ESPN-om ne bi imao smisla niti bi UFC dobio koliko je tražio, no danas je druga priča.

Razdoblje na FOX-u uvijek će ostati u povijesti kao ključno u UFC-u, kao razdoblje u kojem je MMA postao globalno popularan i priznat sport, razdoblje u kojem se višestruku povećao broj elitnih MMA evenata te razdoblje u kojem su se mnogi danas poznati borci promovirali.

Tako je i jako lijep video kojim su se UFC i FOX odlučili oprostiti jedan od drugoga, a zanimljivo je vidjeti kako je u njemu spomenut čak i zagrebački event. Uživajte!

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI