Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC odabrao pet najvećih i “najgadnijih” nokauta u svojoj povijesti | Fight Site

(VIDEO) UFC odabrao pet najvećih i “najgadnijih” nokauta u svojoj povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 10:06h Autor:

Chris Weidman vs. Anderson Silva

UFC je putem svoje Facebook stranice odabrao pet, kako su ih oni nazvali, najvećih i najgadnijih nokauta u svojoj povijesti. To su sve potkrijepili krasnim videom u kojem se svih pet nalazi.

Kod ovakvih izbora uvijek će biti toliki broj različitih mišljenje koliki je ljudi koji ga planiraju iznijeti. Neka će se možda poklopiti, no i tada će drugačiji biti razlozi zašto isti to slažu na taj način. Tako je apsolutno jasno da će se rijetko tko u potpunosti složili s ovim izborom, ali je također vrlo jasno objašnjenje zašto je organizacija odabrala baš ovih pet nokauta.

Kriterija za ovako nešto je više, posebno kada su spomenuta dva pridjeva, najveći i “najgadniji”. Treba svakako gledati na važnost borbe, kao i cijeli “build up” koji je ona imala. Ovo bi zapravo bio najbolji opis kriterija zbog kojeg je UFC odabrao ono što je stavio na prvo mjesto. Treba gledati i vizualni dojam, zbog kojeg je tu svakako svoje mjesto našao nokaut na peto mjesto, gdje borbe nije bila nešto previše bitna. Kada se to ukombinira, na kraju se dobije nešto ovako.

Kao što smo naveli, s ovim se izborom možda nećete složiti, ali svakako morati priznate da je ovo 5 velikih trenutaka iz UFC povijesti i da možemo biti ponovno što smo im svjedočili. Sjetite se samo vaše reakcije u trenucima kada su se oni dogodili i sve će vam biti jasno. Što se tiče vašeg mišljenja, uvijek ga možemo ostaviti u komentaru. Biti će nam drago.

UFC 25 Years: Top 25 KOs

The 5 biggest, baddest knockouts of ALL time! Oh my…

Objavljuje UFC u Utorak, 27. studenoga 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI