(VIDEO) UFC iskoristio najiščekivaniji film 2019. godine za promociju Jonesa i Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2018 21:42h Autor:

Jones vs. Gustafsson i Avengers 4

UFC je danas na svom Twitteru objavio vrlo zanimljivu video najavu za borbu Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, koja predvodi posljednji ovogodišnji event, UFC 232. Iskoristili su svoju sliku, ali audio zapis je preuzet iz najave najiščekivanijeg filma 2019. godine, Avengers :Endgame.

Još samo 17 dana ostalo je do najiščekivanije MMA borbe zime 2018./2019. godine. Malo više ostalo je do spomenutog filma, no to u ovom slučaju nije bitno. Bitno je kako se audio zapis iz najave istog jako dobro uklapa u ono što donosi borba Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona i onome tko je to smislio moramo reći svaka čast. Jer ova najava, prije nego se shvati što je u pitanju, zapravo izgleda potpuno legitimno.

Iako radnja firma i ova borba po dramatičnosti imaju tek poneke dodirne točke, vjerujemo kako je uzbuđenje MMA fanova i fanova Marvelovog filmskog svijeta na podjednakoj razini. Srećom po MMA fanove, ova borba dolazi puno prije filma, ukoliko ne bude nekih neželjenih događaja. O njima ne želimo niti razmišljati, nego ćemo se veseliti tome kako je borba ispred nas.

A vi u međuvremenu pogledajte ovu “marvelističnu” najavu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI