(VIDEO) UFC 239: Najveći i najveća svih vremena na istom “fight cardu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2019 12:10h Autor:

Jon Jones i Amanda Nunes

Idući UFC PPV event dolazi nam u srpnju, u sklopu “International Fight Weeka”. Radi se o UFC 239, koji na svom programu donosi, po općem sudu, najboljeg borca i najbolju MMA borkinju svih vremena.

6. srpnja očekuje nas jedan od kvalitetnom najispunjenijih UFC evenata u povijesti. Isto tako, event koji u svoje dvije glavne borbe donosi nastupe vjerojatno najboljeg borca i borkinje u povijesti MMA-a. Na njima će biti zadatak da taj status nastave potvrđivati. Jon Jones i Amanda Nunes glavne su teme prve službene video najave koju je UFC postavio na svom Youtube kanalu.

Thiago Santos novi je borac na listi onih koji će pokušati zaustaviti Jona Jonesa, a Jones ima zadatak pobrinuti se da se upiše i na listu onih koji su samo pokušali. Treća borba Jonesa u samo sedam mjeseci dokaz je onog što je krajem prošle godine najavio, da će se boriti svaka tri ili četiri mjeseca, što je svakako krasna vijest za sve MMA fanove. Jer svaka borba Jona Jonesa je takvima praznik za oči, neovisno o tome kakav stav imali o njemu samom.

Amanda Nunes svoj naziv najveće ikad potvrdila je osvajanjem titule u dvije različite divizije, no i pobjedama nad Rondom Rousey i Cris Cyborg. Budući da je osim toga savladala Mieshu Tate, preko koje je do titule došla, kao i dva puta Valentinu Shevchenko, samo po sebi se nameće to da joj je preostala još Holly Holm. Jedna od najuspješnijih boksačica u povijesti i žena koja je s trona skinula Rondu Rousey pokušat će još jednom iznenaditi svijet. I mnogi smatra kako je stilski upravo Holm ona koja ima sve što je potrebno za stati “Lavici” na kraj. A te dvije borbe tek su šlag na tortu spektakla koji se 6. srpnja održava u Las Vegasu.

Pogledajte sjajnu prvu najavu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI