(VIDEO) UFC 239 event je godine, u to nema nikakve sumnje

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2019 19:08h Autor:

Jon Jones

UFC 239 već sad izgleda sjajno. Organizacija nema namjeru ništa prepustiti slučaju i ovogodišnja priredba za International Fight Week bit će upravo ono što im je i namjera. Najbolji MMA program u godini.

Iako je do same priredbe ostalo još dva i pol mjeseca, glavni program je posložen. Pet senzacionalnih borbi je ugovoreno i borci se mogu pripremati za nastup 6. srpnja u Las Vegasu. Naravno, uvijek su moguće ozljede ili neki drugi razlozi otkazivanja, no vjerujemo kako je UFC spreman i na takve situacije.

Kompilacija koja najavljuje četiri borbe našla se na UFC Canada Twitter profilu. U pitanju su zapravo najave odvojeno emitirane prije velike press konferencije održane u sklopu UFC 236 vikenda. Prva najavljuje glavnu borbu, u kojoj nastupaju Jon Jones i Thiago Santos, a to nije jedina borba za titulu na programu. Amanda Nunes braniti će onu u bantam kategoriji protiv Holly Holm. Svoje mjesto u ovoj najavi još je našla borba Bena Askrena protiv Jorgea Masvidala, a tu je i teškaški spektakl Juniora Dos Santosa i Francisa Ngannoua. Za pretpostaviti je kako će peta borba na glavnom programu biti ona između Lukea Rockholda i Jana Blachowicza.

Do ovog spektakla UFC nam nudi još brojne sjajne programe. Dva i pol mjeseca čini se dugo, no ne sumnjamo kako će uz ono što nam slijedi i ovo jako brzo doći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI