(VIDEO) UFC 237 iza kulisa: Andrade u euforiji, Anderson Silva u ogromnim bolovima

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 09:55h Autor:

Anderson Silva

UFC je objavio “The Thrill and the Agony” epizodu posvećenu događanjima iza kulisa UFC 237 priredbe. Pogledajte kako je sve to izgledalo kroz prikaz gdje su u prvom planu emocije.

Na Youtube kanalu nalazi se samo kraći pogled na ovu epizodu u trajanju od tri minute, dok se cijela, u trajanju od 11 minuta, nalazi na servisu Fight Pass. No, već i kroz ovaj “Sneak Peek” možemo vidjeti jako puno toga na način kakav nije dostupan u TV prijenosima.

Za ovu verziju odlučili su izdvojiti B.J. Penna i Claya Guidu nakon vrlo uzbudljive borbe koju su odradili. Ogroman izraz međusobnog poštovanja viđen je između dvije prave borilačke ikone. Nakon toga možemo vidjeti sam kraj borbe Andersona Silve i Jareda Cannoniera. Lako se uvjeriti u to koliko je bolna bila ozljeda Silve, koja na kraju ipak nije toliko ozbiljna, ali i kakav je to šok uzrokovalo kod njegove obitelji u publici.

Najveći dio posvećen je Jessici Andrade i svim emocija koje su izašle u prvi plan nakon što je došla do prekida kojim je postala UFC prvakinja. Sjajno je vidjeti i reakciju kuta Rose Namajunas, posebno Patta Barrya. On svojoj zaručnici nije dozvolio očajavanje, posebno jer je odradila uistinu sjajnu borbu. Sjajna je bila još jedna Barryeva gesta. Došao je u svlačionicu nove prvakinje i još jednom srdačno čestitamo.

Video spomenutog “Sneak Peeka” nalazi se ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI