Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 237 Embedded ep. 5: Aldo upija energiju šampionskog UFC pojasa | Fight Site

(VIDEO) UFC 237 Embedded ep. 5: Aldo upija energiju šampionskog UFC pojasa

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2019 10:55h Autor:

screenshot

Došli smo do dana održavanja UFC 237 eventa, no prije toga imamo priliku pogledati još jednu vrlo zanimljivu epizodu Embedded serijala. U njoj su obrađena događanja s medijskog druženja u četvrtak.

Svi UFC 237 sudionici u četvrtak su bili u hotelu, gdje su preostale tek posljednje sitnice prije nego ispred njih ostane samo borba. Tamo su odrađivali posljednje treninge i to zajedno s nekim drugim borcima. Tako je Clay Guida posjetio tim Rose Namajunas, dok je njegov protivnik B.J. Penn svoj posljednji lakši trening odradio zajedno s prijateljem, Joseom Aldom.

Upravo Aldu pripada najzanimljiviji dio epizode. Prije nego su pristigli na medijski dan, Aldo je vidio UFC pojas kod jedne od djelatnica UFC-a. Bio je to pojas koji pripada Rose Namajunas, a Aldo se prema tom pojasu ponio za zanimljiv način. Pokušao je iz njega izvući energiju, koja bi ga približila ponovnom osvajanju istog.

Kamere su pokupile izjave nekoliko boraca i borkinja, nakon čega odlaze u hotelsku sobu Jessice Andrade gdje je bilo upriličeno rođendansko slavlje. UFC izazivačica nije dugo prisustvovala na istom, budući da je u kupaonici skidala kilograme. Kako je sama rekla, teško je, ali se na kraju sve isplati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI