(VIDEO) UFC 237 Embedded Ep. 3: “Dokazat ću da mogu slomiti svakoga!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2019 13:11h Autor:

Alexander Volkanovski

Bliži nam se vikend, a s njime i UFC 237 priredba. Samim time nastavlja se i emitiranje UFC 237 Embedded serijala. Pogledajte epizodu u kojoj možemo vidjeti kako su neki sudionici putovali u Brazil i kako su neki drugi proveli posljednje dane priprema.

Rose Namajunas je za dolazak u Rio de Janeiro trebalo dva presjedanja. Prvo su iz Denvera letjeli u Atlantu, a nakon toga u Brazil. Sličnih puteva pošteđeni su domaći sudionici. Tako možemo popratiti  jedna od posljednjih treninga Josea Alda i Jessice Andrade. Alexander Volkanovski u Rio je doputovao ranije te je svoje posljednje treninge odradio u hotelskoj dvorani.

Jared Cannonier pristigao je u jutarnjim satima utorka i objasnio je kakve je probleme imao prije samog polaska. Jessica Andrade i Antonio Rogerio Nogueira susreli su se u hotelu, gdje su istog dana krenule prve obaveze. Jednu od obaveza Rose si je zadala sama, a to je bilo pogledati još jednom svoju cijelu borbu protiv Joanne Jedrzejczyk. Uvjerena je kako će i u nedjeljnim jutarnjim satima Bruce Buffer ponovno reći “and still”.

Kraj epizode pripada dolasku Andersona Silve i Josea Alda u hotel. Silva je imao vremena za druženje s fanovima, a iz serijala smo mogli vidjeti kako je cijelo vrijeme jako dobro raspoložen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI