(VIDEO) UFC 236 ceremonijalno vaganje ponudilo žestoka sučeljavanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 09:51h Autor:

Gastelum vs. Adesanya

Pred nabrijanim fanovima u Atlanti održano je ceremonijalno vaganje za današnji UFC 236. Sudionici i sudionice svih 13 borbi odradili su sučeljavanja, a neka su bila i više nego zanimljiva.

Nakon što su nekoliko sati ranije svi uspješno “prošli vagu”, odnosno ostali unutar granica dozvoljene težine kategorije u kojoj nastupaju, borci i borkinje UFC 236 priredbe izašli su pred fanove. Svi su spremni za show, a neki su posebno nabrijani.

Prvo napetije sučeljavanje ponudili su Curtis Millender i Belal Muhammad, od čije se borbe jako puno očekuje. Borci su to koji ne sudjeluju u dosadnim borbama i ne namjeravaju početi. Napokon dolazi i dugo očekivani debi Bostona Salmona, a prvi dvojac koji je Dana White morao razdvojiti su Max Griffin i Zelim Imadaev. Nešto slično morao je napraviti Jalinu Turneru i Mattu Frevoli, koji se bore u glavnoj borbi u uvodnog programa.

Gastelum i Adesanya pogledali su se uz osmjeh, a čini se kako Adesanya ima plan za riješiti ovu borbu u svoju korist.

“Dosadilo mi je više pričati. Tko želi vidjeti borbu?”, pitao je Adesanya fanove nakon vaganja. Gastelum je također samouvjeren:

“Ovo je najteža borba moja karijere, a vidjeti ćete pravi rat kakav je i Adesanya najavio.”

Holloway i Porier hladno su se pogledali i razmijenili par rečenica.

“Davno sam ga prvi put pobijedio, ovo je druga borba i dug je bio put do toga. No, sutra ću ga pobijediti i postati privremeni prvak UFC-ove lake kategorije”, rekao je Poirier.

“Max je rekao da trebam napraviti pogrešku u Octagonu. Ja kažem da se on samo treba pojaviti. Vidimo se!”, prepun samopouzdanja najavio je Holloway.

Sve kreće točno u ponoć, dok glavni program kreće u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI