Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 235 Embedded Ep.4: “Rashad Evans mi je uvijek bio poput velikog brata” | Fight Site

(VIDEO) UFC 235 Embedded Ep.4: “Rashad Evans mi je uvijek bio poput velikog brata”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 10:53h Autor:

Rashad Evans i Jon Jones

Četvrta epizoda UFC 235 Embeddeda bazira se na pripremama boraca za nastup na eventu ovog vikenda. No, bilo je tu i nekoliko zanimljivih gostovanja, poput onog Francisa Ngannoua, ali i Rashada Evansa. Evans i Jon Jones imali su jedan od najžešćih rivaliteta u UFC povijesti, no čini se da je to sve iza njih.

Epizoda je krenula s Jonom Jonesom i ekipom, gdje prate intervju Anthonya Smitha, koji je izrazio poštovanje prema Jonesu. No, ekipa je iz toga izvukla informaciju da kod Smitha možda postoji i strah. Kamere nakon toga sele u “Performance Center”, gdje je većina boraca odrađivala posljednje treninge za ovaj nastup.

Prvo smo popratili Smitha, dok je nakon njega u kavez ušao Kamaru Usman. Bio je tu i bivši UFC prvak Rashad Evans, čovjek koji je na neki način Usmana stvorio. On ga je doveo u “Blackzillianse” i osigurao mu uvjete za ostanak tamo. Nakon toga u dvoranu stiže Jon Jones, koji se jako razveselio Evansu. To je iznenađenje, jer puno toga je iza njih. Evans je naime bio velika zvijezda u dvorani Grega Jacksona, no ona mu je okrenula leđa kad se trebao boriti protiv njihove nove zvijezde, upravo Jona Jonesa. Na kraju je sve završilo žestokim rivalitetom, no izgleda kako se to sada smirilo.

“Suga Rashad Evans, nebitno kakva je naša povijest i što se sve dogodilo te što smo se borili, on je meni uvijek bio nešto poput velikog brata. On je dobar tip i dosta dugo vremena bio mi je nešto poput mentora”, rekao je Jones koji se s Evansom srdačno pozdravio, a nakon toga je upoznao i Francisa Ngannou.

Do kraja epizode popraćen je zajednički trening velikih prijatelja, Bena Askrena i Tyrona Woodleya te njihovg trenera Dina Thomasa, a vidjeli smo još Cody Garbrandta i Diega Sancheza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI