(VIDEO) UFC 234 Embedded (5): “Bit će to dobra borba, Deadpool protiv Spidermana”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2019 09:53h Autor:

Anderson Silva i Israel Adesanya

Što se dogodilo kad su se u istoj prostoriji našli Anderson Silva i Israel Adesanya? Što su Sam Alvey i Jim Crute rekli jedan o drugom, a što dame s glavnog programa? Kako su Kelvin Gastelum i Robert Whittaker raspoloženi pred veliki duel? Sve to u petoj epizodi UFC 234 Embeddeda.

Sve kreće s praćenjem Israela Adesanye tijekom chata u kojem je sudjelovao, da bi ga nakon toga kamere popratile u hotelu, gdje se susreo s Jimom Cruteom, a nakon toga i s Andersonom Silvom. Dva borca koji će večeras odraditi međusobnu borbu su se srdačno pozdravili i fotografirali. Silva je najavio borbu Spidermana i Venom, nakon čega je Adesanya sebe ipak preimenovao u Deadpoola.

Nakon toga je red došao na trenutke s medijskog dana, gdje možemo vidjeti kako su borbu najavili Sam Alvey, Jim Crute, Montala De La Rosa i Nadia Kassem. Kratko smo onda na treningu Adesanye, nakon čega je kamera popratila otvorene treninge. Ponovno je najzanimljivji bio onaj “The Last Stylebendera”, koji je uz podršku fanova odradio malo kečerskih poteza.

Na kraju je red došao i na glavne zvijezde, Kelvina Gasteluma i Roberta Whittakera, koje je UFC u ovom serijalu čak možda i stavio u drugi plan. No, u Rod Laver Areni sigurno će biti glavne zvijezde, nema nikakve sumnje u to.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI