(VIDEO) UFC 234 Embedded (3): Anderson Silva ganut ogromnim muralom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 13:54h Autor:

Anderson Silva

Treća epizoda UFC 234 Embeddeda donosi nam događanja od utorka. Već svi borci nalaze se u Melbourneu, gdje je nedavno nastao sjajan mural na kojem se nalaze Anderson Silva i Israel Adesanya.

Epizodu zapravo otvara posjet Andersona Silve spomenutom muralu, posvećenom njegovoj borbi protiv Israela Adesanye. Spider je bio jednostavno ganut time što je tako nešto susreo u Australiji, kao što je oduševljen i ljudima u Australiji. Mural izgleda fenomenalno i svakako ga vrijedi pogledati iz više kuteva, za što su se UFC-ove kamere i pobrinule.

Kelvina Gasteluma su kamere popratile u frizerski salon, nakon čega veliki dio epizode pripada Samu Alveyu. S njim je supruga i sin, dok je preostalo dvoje djece ovog puta ostalo u Americi. Čak je došlo do vrlo zanimljive situacije kada je na ulici sreo svog protivnika, Jima Crutea, koji je prolazio u autu. Alvey izuzetno cijeni svog protivnika te je rekao: “Da sam ja imao toliko talenta s 22 godine, već deset godina bih bio prvak.”

Na kraju pratimo Israela Adesanyu u dvorani, gdje se družio s mladim fanovima te na kraju i trenirao. Robert Whittaker? Da, UFC si je dozvolio izbaciti Embedded epizodu bez da u nju uključi sudionika glavne borbe. Štoviše, UFC prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI