(VIDEO) UFC 234 Embedded (1): “Strah me australskih morskih pasa…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2019 12:17h Autor:

Anderson Silva

Ulaskom u tjedan UFC 234 eventa, krenuo je i Embedded serijal posvećen istom. Pogledajte prvu epizodu, u kojoj smo popratili četiri glavne zvijezde.

U početku nje pratimo Andersona Silvu na druženju s novinarima u svojoj dvorani, koje se dogodilo 22. siječnja. Tamo je prezentirao dio svog treninga te je odgovorio na sva pitanja istih. Nije skrivao oduševljenost novim nastupom i time što će se boriti u Australiji. Ispričao je anegdotu o svojoj želji da vidi morske pse, kojoj je dodao malo svog začina. Ukratko, nada se da ga australski morski psi neće zamijeniti za veliku foku.

Silva je dobio taj prvi dio epizode, nakon čega kamere prate Gasteluma i to dva dana kasnije. Isti je odradio trening na atletskom stadionu, nakon čega se krenuo spremati za put u Australiju. Robertu Whittakeru kameru su došle u njegov dom u Sydneyu te je predstavio svoju obitelj. On je potpuno opušten prije borbe, a supruga mu maksimalno pomaže u svemu.

Tako opušteno je prva epizoda i završila. Uostalom, snimana je više od dva tjedna prije dana kada će borci ući u kavez, a najvažnije je zadržati mir što je dulje moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI