Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 232 Embedded (5): Iz Las Vegasa u Los Angeles i press konferencija | Fight Site

(VIDEO) UFC 232 Embedded (5): Iz Las Vegasa u Los Angeles i press konferencija

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 10:11h Autor:

screenshot

Peta epizoda UFC 232 Embedded serijala donosi odlazak boraca i borkinja iz Las Vegasa u Los Angeles, kao i događanja iza pozornice press konferencije te iz drugog kuta iste.

Za razliku od ostatka programa, kojem je UFC osigurao prijevoz avionom, jednim za plavi, a drugim za crveni kut, Alexander Gustafsson, Ilir Latifi i ekipa su iz Vegasa u Los Angeles otišli svojim autobusom. Budući da je između ta dva grada otprilike 400 kilometara, bila je to jedna ugodna vožnja, a švedska ekipa je u Los Angeles stigla prije svih ostalih. UFC-ova kamera bila je s njima u autobusu.

Nakon toga je kamera u Vegasu, gdje je popratila trening Chada Mendesa, a onda slijedi četvrtak prijepodne i vrijeme za let. Možemo se uvjeriti kako je UFC sve jako dobro isplanirao, no nije se to svidjelo svima. Tako je Andrei Arlovski bacio provokaciju svom bivšem timskom kolegi, Jonu Jonesu, kako se sve to događa zahvaljujući njemu.

Let je trajao 45 minuta i putnici iz prvog aviona su već prije 9 sati ujutro bili u Los Angelesu, dok je ostatak stigao par sati nakon njih. Većina programa dobila je priliku otići se opustiti u hotel te pripremiti za vaganje, dok su sudionici glavne dvije borbe ispred sebe imali press konferenciju.

Nju smo popratili, no ovdje možete vidjeti kako je sve izgledalo iza kulisa te iz drugog kuta. Osim toga, čujemo i vidimo što su Jon Jones i Alexander Gustafsson rekli jedan drugom tijekom sučeljavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI