Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 232 Embedded (1): Svi u treningu, Jones u božićnom šopingu za djecu iz rezervata | Fight Site

(VIDEO) UFC 232 Embedded (1): Svi u treningu, Jones u božićnom šopingu za djecu iz rezervata

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 10:54h Autor:

Jon Jones

Unutar svog jučerašnjeg kaosa oko premještanja UFC 232 eventa iz Las Vegasa u Los Angeles, objavljena je prva epizoda UFC 232 Embedded serijala.

Epizoda se ne razlikuje u svom konceptu od Embedded serijala preostalih UFC evenata. Kako ova epizoda obrađuje događaje od prošle subote i nedjelje, ovdje borci još uvijek nemaju informacije po pitanju seobe u Los Angeles te je sve zapravo mirno i opušteno. Biti će zanimljivo popratiti kasnije epizode i način na koji će UFC sakriti organizacijski kaos, koji će im se sigurno stvoriti u ovoj situaciji, gdje sve moraju odraditi po kratkom postupku.

Ovu epizodu otvaramo s Cris Cyborg te njenim razmišljanjima i treningom u Kaliforniji. Dio gdje govori o borbi pratimo na ulicama Huntington Beacha, dok nakon toga pratimo što se događa u njenoj dvorani. Alexander Gustafsson i ekipa pristigli su u Las Vegas, a UFC-ove kamere su ih dočekale na aerodromu, odakle su se odmah uputili u hotel. Kako je izgledao žurni odlazak iz istog, saznati ćemo u idućim epizodama.

Amanda Nunes je gostovala u radijskom showu, gdje je progovorila o tome što joj borba protiv Cyborg znači, a nakon toga je otišla i u podcast Matta Serre. Kamere se vraćaju Alexandru Gustafssonu, koji je u treningu.

Kraj epizode donosi nam Jona Jonesa koji je odlučio razveseliti djecu iz rezervata u New Mexico. Odlučio je kupiti hrpu poklona te ih istima osobno odnijeti. Jones je napunio nekoliko kolica s ciljem da dovede osmjeh na lica djece. Uz sve to je progovorio o tome kakav mu je bio ovaj trening kamp.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI