Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 231 Embedded (5): Je li ovo “Mini Blessed Embedded”? | Fight Site

(VIDEO) UFC 231 Embedded (5): Je li ovo “Mini Blessed Embedded”?

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2018 10:57h Autor:

Rush i Max Holloway

Srijeda navečer te cijeli dan četvrtka obrađeni su u petoj epizodi UFC 231 Embeddeda, kojeg je Max Holloway prozvao “Mini Blessed Embedded”, svjestan kako sin polako preuzima njegovu slavu.

Naravno da je riječ o šali, no mali Rush Holloway uistinu je strašno simpatičan, a osim toga ga i kamera voli pa ne treba čuditi što je na neki način postao centralna ličnost ovog serijala. Već smo pisali o njegovom nastupu na otvorenom treningu, a ovog puta to vidimo i iz drugog kuta. Na početku epizode gledamo Hollowaya mlađeg i starijeg na adventskom sajmu u Torontu.

Da se vratimo ipak na onaj borilački dio, u ovoj epizodi viđeno je najviše boraca do sada, odnosno epizoda nije posvećena samo onima glavnima. Tako možemo vidjeti fenomenalnu kuću u kojoj su ugošćeni Max Holloway i njegova ekipa. U hotelu pratimo kratke izjave Jimija Manuwa, Thiaga Santosa, Gunnara Nelsona, Alexa Oliveire, Nine Ansaroff i Claudie Gadelhe, nakon čega je vrijeme za otvoreni trening.

Na otvorenom treningu sudjelovale su zvijezde dvije glavne borbe, a ovdje imate priliku iz drugog kuta pogledati kako je tamo bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI