(VIDEO) UFC 231 Embedded (3): “Kažu mi da sličim na Tonya Fergusona, no mislim da sam više kao onaj prvak…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2018 11:43h Autor:

Max Holloway

UFC 231 Embedded serijal nastavlja se epizodom koja prikazuje događajea od ponedjeljka poslijepodne, kao i ono što su borci i borkinje radili u utorak. Posebno je zanimljiva anegdota Maxa Hollowaya, čiji dio se nalazi i u naslovu.

Holloway je svojim kolegama ispričao anegdotu iz restorana, gdje mu je prišao čovjek rekavši mu da jako podsjeća na Tonya Fergusona, nakon čega se Max pravio da ne zna tko je to. Onda ga je isti upitao prati li UFC, da bi Max rekao da zna nešto o tome i da mu češće govore kako izgleda kao jedan prvak, Max Holloway. Ta osoba mu je rekla da ima sličnosti, no da više izgleda kao Tony Ferguson. Max je rekao kako mu nije otkrio istinu, ali da to nije jedini slučaj da mu se dogodilo nešto slično.

Joanna Jedrzejczyk je pokazala svoju prtljagu pred put u Toronto, dok su sestre Shevchenko već tamo. Antonina uživa u svojoj prvoj UFC pobjedi, no od sestre se ne odvaja. Odmah nakon toga vidimo Joannin dolazak u Toronto. Na aerodromu su kamere dočekale i Briana Ortegu, no bilo je malih problema s prijevozom koji nije odmah došao.

Holloway u hotelu pratimo na tretmanu, a onda srećemo Justina Gaethjea, koji je Ortegi donio dio opreme. Do kraja epizode pratimo događanja iz hotela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI