(VIDEO) UFC 230 ima dvije nove nabrijavajuće najave

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2018 11:06h Autor:

Daniel Cormier

Još je šest dana preostalo do UFC 230 eventa, dakle krajnje je vrijeme za završno nabrijanje na treći UFC event u Madison Square Gardenu. Ispred vas su dvije nove video najave.

UFC ima misiju prodati UFC 230 event, koji po kvaliteti svog programa ipak ne može u istu rečenicu s prva dva posjeta Madison Square Gardenu. Oba su sadržavala po tri borbe za titulu, jedan je imao Conora McGregora, a drugi Georgesa St-Pierrea. To je nešto što je nemoguće nadmašiti, no nekih pola milijuna prodanih prijenosa sigurno je broj koji UFC cilja ovim programom.

Predvodi ga borba za teškašku titulu između Daniela Cormiera i Derricka Lewisa, a krajnja prodaja tog prijenosa će i nas itekako zanimati. UFC 226 ostvario je prodaju od 400.000 prijenosa pa ćemo ovim eventom vrlo lako saznati kakva je PPV vrijednost Stipe Miočića, posebno u usporedbi s Derrickom Lewisom. UFC se nada da će se nešto uspjeti napraviti na račun naglog porasta Lewisove popularnosti nakon UFC 229 eventa. Naime, broj pratitelja njegovog Instagram profila se učetverostručio nakon tog nastupa te je ušao u Top 10 praćenih UFC boraca na toj društvenoj mreži.

Prodaji prijenosa trebala bi pomoći borba Chrisa Weidmana protiv Ronalda “Jacarea” Souze, ali svakako i novi nastupa Israela Adesanye, koji je dobio svoje mjesto u drugoj najavi. Sve u svemu, UFC 230 imenima nije niti blizu UFC 205 i UFC 217, no bili bismo ludi da kažemo kako je ovo loš program. Ovo je itekako zanimljiv event koji ćemo sa zadovoljstvom popratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI