(VIDEO) UFC 230 Embedded (6): Srdačan pozdrav Cormiera i Gustafssona, pogled iza kulisa vaganja

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2018 16:14h Autor:

Daniel Cormier

Šesta i vjerojatno posljednja epizoda UFC 230 Embedded serijala donosi pregled događanja od petka, s naglaskom na službeno i ceremonijalno vaganje.

Epizodu počinjemo s Derrickom Lewisom, koji je posjetio “Memorial Ground”, a kamerama je otkrio što je ono što ga najviše tjera naprijed u borilačkoj karijeri, nakon čega pratimo posljednje korake Chrisa Weidmana u procesu skidanja kilograma, koje je još jednom uspješno priveo kraju. Bivši prvak dugo nije izgledao ovako opušteno, raspoloženo i spremno, a vjerojatno veliku ulogu u tome ima činjenica da je njegova obitelj cijelo vrijeme s njim.

Nakon toga je vrijeme za posjet službenom vaganju, koje pratimo iza kulisa te možemo vidjeti kako su borci, s naglaskom na Weidmana i Souzu, izgledali prije nego su stali na vagu. Slijedi dio posvećen glasnim razmišljanjima Daniela Cormiera, koji je posjetio Amandu Nunes i Alexandera Gustafssona prije nego su izašla na press konferencije kojom su najavljivali svoje borbe na UFC 232 eventu.

Menadžerica Madison Square Gardena nekim je borcima udijelila poklone, gdje se posebno istaknuo onaj za Daniela Cormiera, kojeg možete vidjeti i na fotografiji ovog članka. Za kraj pogledajte ceremonijalno vaganje iz drugog kuta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI