(VIDEO) UFC 230 Embedded (5): “Dvostruki UFC prvak upravo je pobjegao od mene”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2018 10:31h Autor:

Daniel Cormier i Chris Weidman

Peta epizoda UFC 230 Embedded serijala zapravo je najopuštenija. Pogledajte kako zvijezde eventa u Madison Square Gardenu rješavaju napetost samo dva dana prije nastupa.

U pitanju su događaji od srijede poslijepodne do kraja dana u četvrtak. Borci su fokusirani na ono što je ispred njih, no upravo zbog toga pokušavaju biti što opušteniji, odnosno traže način kako da svoje misli odvrate od onoga što im slijedi. Naravno, u pozitivnom smislu, jer teško je pobjeći od činjenice da ispred sebe imaš borbu. Uostalom, tko to uopće želi?

Tako je zanimljiva situacija viđena čak dva puta između Daniela Cormiera i Chrisa Weidman. DC se odlučio referirati na Weidmanovu izjavu kako planira postati dvostruki prvak, odnosno kako planira otići u polutešku kategoriju. Kako se Cormier još uvijek smatra prvakom iste, počeo ga je provocirati na račun toga kada bi se mogli susreti. Dodatno je sa strane “vatru palio” Gian Villante. Sličnu situaciju vidimo i nakon sučeljavanja u četvrtak, gdje je sve završilo tako da je Weidman provocirao Cormiera, rekavši kako dvostruki UFC prvak bježi od njega.

Jacare Souza i dalje je borac kojeg ovaj serijal prati samo na treningu, a čuli smo posljednje izjave njegovih trenera prije borbe. Ostatak boraca viđen je na medijskom druženju, gdje su kamere pokupile neke izjave boraca poput Davida Brancha i Israela Adesanye.

Za kraj popratimo Derricka Lewisa u skidanju kilograma, a epizoda završava posjetom hotelskoj sobi Israela Adesanye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI