(VIDEO) UFC 230 Embedded (3): “I dalje ću se fotografirati s dva pojasa”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 10:55h Autor:

Daniel Cormier

U trećoj epizodi UFC 230 Embedded serijala, Daniel Cormier otkrio je kako se i dalje namjerava fotografirati s dva pojasa prvaka. Epizoda inače prati borce tijekom aktivnosti u New Yorku.

Borce počinjemo pratiti kroz događanja od ponedjeljka poslijepodne, odnosno kod kuće Chrisa Weidmana. On u ovom slučaju svakako ima prednost pred ostalima, budući da nije morao putovati, nego je kod kuće sa suprugom i troje djece. Njegovog protivnika, Jacarea Souzu, prati se na treningu u hotelu, a Weidmana i njega kasnije vidimo u hodniku hotela, gdje su se nakon susreta srdačno pozdravili. Ono što je bitno, Jacare izgleda fenomenalno samo par dana prije borbe.

Israel Adesanya svoje je vrijeme iskoristio za posjet utakmici košarkaške NBA lige, što je ujedno bio njegov prvi posjet dvorani u kojoj će u subotu nastupiti protiv Dereka Brunsona. Brunson je također viđen u ovoj epizodi, odnosno na njenom samom kraju.

Daniel Cormier u New Yorku trenira kod Renza Graciea u dvorani, a nakon toga ga pratimo tijekom fotografiranja. Kod sebe je imao dva pojasa, a najavio je kako se tako namjerava fotografirati i nakon ove borbe. Lewis se fotografirao s fanovima na aerodromu u Houstonu, a tijekom leta je javno pozdravljen od strane osoblja, koje mu je poželjelo sreću.

Najduhovitiji dio epizode je scena u kojoj Cormier obilno jede, dok s druge strane dvorane sjedi Jacare Souza, koji pokušava zadržati “zen”, budući da je u fazi sidanja kilograma te ne smije jesti kao Cormier, koji kao teškaš može uživati u prednostima situacije gdje ne mora skidati kilograme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI