(VIDEO) UFC 230 borci prvi put sučeljeni licem u lice

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2018 11:36h Autor:

Daniel Cormier i Derrick Lewis

Nakon druženja s predstavnicima medija, glavne zvijezde UFC 230 po prvi puta su sučeljene licem u lice. Kamere su bile na mjestu da sve to dobro poprate.

Prva sučeljavanja odradili su sudionici, odnosno sudionice sedam borbi, odnosno pet s glavnog i dvije s uvodnog programa. Ovo su ona prva sučeljavanja, gdje je zapravo rijetko tko raspoložen za nešto više od običnog pogleda oči u oči, budući da je fokus na nekim drugim stvarima, prije svega na skidanju kilogramima onima koji nisu teškaši pa to moraju.

I u takvom raspoloženju, zanimljivo je vidjeti kako to sve izgleda, odnosno lako se primijeti između kojih boraca postoji nešto više od obične kompetitivnosti. Srećom po UFC, ovog puta je atmosfera kod većine sudionika glavnih borbi na razini prijateljske, jedino kod Israela Adesanye i Dereka Brunsona možemo vidjeti tenzije, koje zapravo postoje još otkako je borba ugovorena.

Danas je na rasporedu službeno vaganje, koje po našem vremenu starta u 15 sati, dok je u kasnijim satima na rasporedu i ono ceremonijalno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI