Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) UFC 23 Embedded (1): “Napuštam MMA i odlazim voziti auto utrke!” | Fight Site

(VIDEO) UFC 23 Embedded (1): “Napuštam MMA i odlazim voziti auto utrke!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2019 10:47h Autor:

Max Holloway

Krenuo je Embedded serijal UFC 236 eventa. Tri od glavne četiri zvijezde pratimo kroz završetak prošlog tjedna.

Max Holloway krajem prošlog tjedna stigao je u Atlantu, gdje je gostovao na Porscheovoj trkaćoj stazi. Isprobao je jedan od modela, a to mu se toliko svidjelo da je rekao kako napušta MMA i odlazi voziti auto utrke za Porsche. Ovog puta mu je vozački adrenalin dobro došao za “ugrijati krv”, kako je sam rekao.

Kelvin Gastelum u subotu je još bio u Kaliforniji, gdje je radio na kondiciji. Zna se kako mu je to najveći problem te je tome posvetio najviše vremena. Protiv Israela Adesanye svakako mu treba spremnik za punih pet rundi. Ovo je posljednja faza njegovih priprema i na tom polju namjeravaju napraviti što više mogu.

Dustin Poirier još uvijek je bio u ATT-ovoj floridskoj dvorani. Njegov trener Mike Brown otkrio je kako su sretni što je kamp napokon gotov i što se mogu posvetiti borbu. Dustin je inače najviše radio s još jednim poznatim UFC borcem, Thiagom Alvesom.

Do kraja epizode pratimo Gasteluma u kalifornijskoj šetnji te Hollowaya i društvo u šetnji Atlantom. Israela Adesanyu je UFC čini se odlučio pričuvati za drugu epizodu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI