(VIDEO) U Madison Square Gardenu održan UFC 230 otvoreni trening

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 12:48h Autor:

Ray Longo i Chris Weidman

UFC 230 borci jučer su ušli u Madison Square Garden, gdje su odradili otvorene treninge pred subotnji event na kojem će se boriti. U prvom planu to su bili Daniel Cormier, Derrick Lewis, Chris Weidman i Ronaldo Souza.

Borci su nastupili na parketu koji je još uvijek bio namješten za košarku, no to im nije smetalo da se dobro zabave te da čak iskoriste činjenicu da su koševi oko njih. Tako su neki, osim svojih udaračkih i hrvačkih vještina, fanovima prezentirali i one s košarkaškom loptom.

UFC je na svom Youtube kanalu objavio pregled treninga uz komentar Megan Olivi, dok vam ispod tog videa donosimo snimke treninga Cormiera i Weidmana, koje je objavio MMA Junkie. Osim toga, borci su kratko prokomentirali ono što su odradili pred fanovima koji su došli u dvoranu. U njoj će uskoro krenuti montaža kaveza i pozornice za ceremonijalno vaganje.

Još su samo dva dana ostala do trećeg UFC eventa u najpoznatijoj svjetskoj sportskoj dvorani. Program nije niti blizu spektakularan kao prva dva, ali promocija ipak vjeruje kako su napravili dovoljno zanimljiv program za komercijalni uspjeh. Ipak, što smatraju uspjehom, teško možemo zaključiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI