(VIDEO) Tuivasa “uništio” Cigana: “Začepi ćelavu gubicu Mrs. Dos Steroids”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 18:19h Autor:

Ilustracija

2. prosinca ćemo svjedočiti vrlo intrigantnom obračunu između bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji i nadolazeće teškaške zvijezde iz Australije Tai Tuivase. Dvojac će predvoditi Fight Night priredbu u australskom Adelaideu, a čini se kako ćemo pratiti i vrlo zanimljiv uvod u sam meč.

Iako “Cigano” nije poznat po “trash talku” u srijedu je poprilično “oprao” svog protivnika radi toga što se predstavlja kao ulični borac.

“U njegovoj posljednjoj borbi protiv Andreija Arlovskog, kada ga je Burce Buffer najavljivao, rekao je da predstavlja uličnu borbu”, izjavio je Brazilac za Sporting News te je dodao:

“Svi mi, svi koji treniramo po dvoranama diljem svijeta se borimo upravo protiv toga – protiv takve gluposti, protiv takvog kukavičluka. To ne postoji! Ne, ti nisi ulični borac, ti si kukavica! Ljudi koji se bore na ulicama se zapravo ne znaju boriti. Dođi u pravu dvoranu, bori se protiv pravih boraca i dobit ćeš batine. Ako je taj borac, taj Tai Tuivasa, zaista ulični borac. To će i dobiti. Dobit će batine 2. prosinca u Adelaideu.”

JDS bijesan na Tuivasu: Ti si ulični borac? Ti si sramota i zato ću te nokautirati!

Tuivasa kao da je jedva dočekao Dos Santosov intervju jer je preko društvenih mreža na svog protivnika danas istresao “tešku artiljeriju”. Čini se kako se Australac puno bolje snalazi u “trash talku” od Dos Santosa i da je ovaj potonji rat već izgubio.

U prvom odgovoru je Tuivasa objavio video sebe koji se smije, a napisao je da su razlog JDS-ove izjave…

“Ovo se događa kada me Junior Dos Santos nazove kukavicom. Začepi svoju ćelavu gubicu. 2. prosinca ću ti pokazati što je ulična šora”, stoji u Tuivasinoj poruci na Instagramu.

No, to je bio tek početak. U narednih nekoliko postova Australac je nastavio ismijavati bivšeg prvaka, a “light motiv” mu je bio njegov recentni pad na doping testu. U nastavku pogledajte nekoliko Instagram objava koje je Tuivasa namijenio “Ciganu”.

“Jesi li ljut jer nikada nisi pobijedio u uličnoj tuči?”

“Gospodin Dos Steroids kaže da nikada prije ništa nije uzimao?”

“Gospodin Dos Steroids ima još nešto za reći. Rebao si držati svoju gubicu začepljenom!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI