(VIDEO) Tri nove UFC 235 najave potvrđuju nam koliko veliki spektakl nas čeka

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 15:15h Autor:

UFC 235

Pred nama su tri nove video najave za UFC 235, fantastičnu UFC priredbu koju čekamo s osmjehom na licu , a dočekat ćemo je drugog dana mjeseca ožujka.

Prva najava tiče se sunaslovne borbe priredbe, one za velter titulu, u kojoj se sastaju Tyron Woodley i Kamaru Usman. Po mnogima je Usman najveći izazov za Woodleya do sada, a eksplozivno hrvanje “Nigerijske noćne more” nešto je na što još niti jedan UFC protivnik nije imao odgovor. U pitanju je mašinerija koja melje sve pred sobom, no Woodley se do sada iskazao kao majstor za zaustaviti “specijalke” svojih protivnika. Ukoliko to uspije i Usmanu, mogli bi gledati još jednu obranu titule borca koji za sebe kaže da će se dokazati kao najbolji velteraš svih vremena.

Druga najava u središtu ima misiju Anthonya Smitha, borca koji je u godinu dana od prosjeka srednje kategorije došao do borca koji ima priliku napasti titulu poluteške. I to namjerava učiniti tako da završiti najboljeg MMA borca koji se ikad pojavio.

Posljednja u nizu je klasična UFC-ova TV najava, a tiče se onoga što nude gore spomenute glavne dvije borbe. I ne samo to, UFC 235 će u svojoj cijelosti biti pravi spektakl. Vjerujemo kako nema puno onih koji sumnjaju u to.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI