(VIDEO) Tony Ferguson oduševio na otvorenom treningu

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2019 12:48h Autor:

Tony Ferguson

Zvijezde UFC 238 priredbe jučer su u Chicagu održale otvorene treninge, a u prvom planu bio je Tony Ferguson. Povratnik u Octagon dobio je najveće ovacije, a onda je ponudio jedan dio svog specifičnog načina treninga, čime je oduševio sve prisutne.

Otvorenim treninzima pristupili su sudionici odnosno sudionice glavne četiri borbe priredbe, a prvi je pred fanove izašao Henry Cejudo. Prvak muha kategorije dobio je podijeljene reakcije, dok je nakon njega izašao njegov protivnik, Marlon Moraes. Nakon njih je došao red na Valentinu Shevchenko i Jessicu Eye, dok su najveće ovacije dobili Tony Ferguson i Donald Cerrone. Kratki pregled toga donio je UFC na svom Youtube kanalu.

Neki su dobili posebno pažnju, a tu se posebno misli na Fergusona, čiji je cijeli trening oduševio fanove, budući da je “El Cucuy” ponovno ponudio nešto novo. Na pozornicu je došao je s vrpcom koja mu je poslužila kao glavni rekvizit. Ogromna je popularnost ovog borca zbog svega što je do sada pokazao u Octagonu, no i zbog njegove jedinstvene osobnosti.

Kad smo kod jedinstvene osobnosti, naravno da tu ne smijemo zaboraviti njegovog protivnika. Cowboy je opušten kao uvijek, a njegov trening također je ponudio neke zanimljive detalje. Tonyjev vrlo zanimljiv i zabavan trening pogledajte ispod teksta.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI