(VIDEO) Till se pokušao ubaciti Askrenu na pozornicu, redari ga silom odveli

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 19:09h Autor:

Ben Askren i Joanne Calderwood

Ben Askren danas je imao druženje s fanovima, u obliku “Q&A Sessiona”. Dok je zajedno s Joanne Calderwood odgovarao na pitanja fanova, odjednom se pojavio Darren Till, koji mu je pokušao doći na pozornici, no zaustavili su ga UFC-ovi organi reda.

Askren i Calderwood družili su se s fanovima po rasporedu prije ceremonijalnog vaganja. Kako se oba događaja odvijaju na istoj pozornici, bilo je jasno kako će se Darren Till u međuvremenu pojaviti u backstageu. Toga je Askren sigurno bio svjestan pa mu je savršeno došlo pitanje hoće li raditi revanš protiv Robbiea Lawlera ili ima neku drugu želju za protivnika.

“Ne, ne želim revanš, želim se boriti protiv Darrena Tilla. Evo ga tu u backstageu. Mislim kako bih jako dobro prošao u toj borbi. Ne zanima me niti jedan drugi protivnik osim njega”, rekao je Askren. Dan Hardy je pokušavao dodatno zapaliti atmosferu, kad se odjednom pojavio Darren Till. On je pokušao probiti se do pozornice, no UFC-ovi redari su ga zaustavili.

Nakon toga je Askren nastavio s provokacijama, no malo nakon toga je završilo ovo druženje.

U svakom slučaju, Tillu bi bolje bilo da se posveti onome što njega očekuje. Da bi se borio protiv Askrena, prvo mora savladati Jorgea Masvidala, a svi koji su se borili protiv njega znaju da to nije niti malo lak posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI