(VIDEO) Thompson: “Woodley me udario jače, a ostao sam na nogama! Ne sjećam se ničega!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2019 09:20h Autor:

Pettis vs. Thompson

“Supermen udarac” koji je Anthony Pettis plasirao u bradu Stephena Thompsona bit će samo još jedan kadar na njegovom ionako impresivnom “higlight” videu. Bio je to “supermen kroše”, kako ga je sam nazvao “Showtime” u intervjuu nakon nokauta.

No, mnogi su bili iznenađeni koliko je efektan bio udarac koji se na prvu nije činio toliko jakim i razornim. Iznenađen je bio i sam Thompson koji tvrdi – bio sam udaran jače od toga, ali sam ostao na nogama!

I zaista, “Wonderboy” je u meču protiv Tyrona Woodleyja preživio prave bombe tadašnjeg prvaka. U intervjuu za “The MMA Hour” u ponedjeljak Amerikanac tvrdi da se ne sjeća gotovo ničega iz prve runde.

“Nisam očekivao da će stati na sredinu i izmjenjivati udarce. Ali tako je napravio, išao je na mene. Bacao je dosta udaraca nogama, ali sjećam se da sam pomislio da su mu udarci nogama i rukama prilično spori u prvoj rundi. Pomislio sam da će ovo biti lakše nego što sam očekivao. Ovo dobiješ, kada tako misliš”, realan je Thompson kao i uvijek.

“Plan je bio izbušiti ga prednjim direktom, a onda tražiti nokaut. Držao je ruke prilično visoko što je nokaut činili teško izvedivim. Tako da sam krenuo udarati u tijelo kako bi spustio ruke barem malo. Mislio sam da će ga ti udarci u tijelo izmoriti, da će spustiti ruke i da onda slijedi nokaut. Nikada nisam došao do te točke”, tumači Thompson i zaključuje:

“Znam da sam bio udaren puno jače od ovoga, Tyron me udario jače. Zašto je ovaj udarac bio tako razoran? Jedina teorija koju imam jest da je udarac bio točno na bradu. Nekada je to tako. U prvi mah se taj udarac zaista ne čini pretjerano snažan. Tyron me rušio, ali me nije nokautirao. Sjedio sam na podu i sam sam sebe pitao zašto se ovo dogodilo? Ali znate i sami da nije potrebno da vas gorila udari da vas nokautira. Ako pogodite na pravo mjesto, to je dovoljno”, zaključuje Thompson.

Na početku intervjua za MMAFighting bivši dvostruki izazivač je ustvrdio da se gotovo ničega iz druge runde ne sjeća, pa se tako niti nije sjećao kako je došlo do nokauta dok nije pogledao snimku na televiziji.

“Prve runde se jako dobro sjećam, druge se ne sjećam uopće. Ali sjećam se da sam išao prema svom kutu i da sam imao hrpu krvi na prsima. Pitao sam se jesam li mu slomio nos? Nakon toga, u glavi mi je crnilo. Tek se sjećam kada sam već u svlačionici. Vidim Chrisa Weidmana, vidim svoju majku, vidim svog oca, ne sjećam se izlaska iz kaveza, slikanja s fanovima. Ničega se ne sjećam.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI