Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Sučeljeni sudionici subotnjeg londonskog Fight Nighta | Fight Site

(VIDEO) Sučeljeni sudionici subotnjeg londonskog Fight Nighta

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 01:09h Autor:

Till vs. Masvidal

Sudionici glavnog programa subotnjeg UFC Fight Nighta u Londonu bili su dio službenog druženja s pripadnicima medija, nakon čega su se našli na prvim pravim sučeljavanjima.

Glavni program priredbe koju će ugostiti O2 Arena sadrži šest borbi, a sve predvodi duel Darrena Tilla i Jorgea Masvidala. Ponovno moramo primijetiti kako Till i dalje ne izlaze iz toplije odjeće, što dovodi do zaključka kako bi ove noći moglo biti burno. Naravno, u pitanju je posljednja faza rezanja kilograma koja može donijeti puno neugode. Till je to već ranije osjetio.

Svi sudionici ovog eventa, koji su se našli licem u lice, bili su suzdržani i vidjelo se kako je ovo nešto što je zapravo samo potrebno obaviti. Ono pravo sučeljavanje, gdje borci jedan drugom pokušavaju “ući u dušu” ipak je ono koje se dogodi na ceremonijalnom vaganju. Ne sumnjamo kako će tako biti i u slučaju ovih boraca.

Što se tiče samog eventa, on je na rasporedu u subotu. Uvodni program počinje u 18 sati, dok glavnih šest borbi startaju točno u 21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI