(VIDEO) Sučeljeni sudionici Fight Nighta u Wichiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2019 09:44h Autor:

Junior Dos Santos i Derrick Lewis

UFC kavez danas je u Wichiti, američkom gradu u saveznoj državi Kanzas, gdje će se održati Fight Night 146. Predvode ga Junior Dos Santos i Derrick Lewis, koji su jučer predvodili i sučeljavanja nakon vaganja.

Iz nekog razloga, UFC je odabrao kako za ovu priredbu neće organizirati ceremonijalno vaganje pred fanovima, nego su borci sučeljeni odmah po završetku jučerašnjeg vaganja. Iako nije bilo fanova da svojim ovacijama nabrijavaju atmosferu, sami borci bili su dovoljno motivirani da sve izgleda itekako napeto.

Program sadrži 13 vrlo zanimljivih borbi, od čega je čak tri u teškoj kategoriji, uključujući dvije s glavnog programa. Par kod kojeg je sučeljavanje bilo najnapetije nalazi se na glavnom programu, a to je borba Nika Pricea i Tima Teamsa, no najviše pažnje ipak uzimaju glavne zvijezde. Može li Derrick Lewis na popis svojih žrtava dodati i Juniora Dos Santosa? Po ne znamo koji put je Black Beast, od strane mnogih, unaprijed otpisan, no znamo kako je to borac kojem treba samo jedan udarac. Ovdje nije pitanje hoće li Junior Dos Santos tijekom borbe biti bolji. Gotovo sigurno hoće, no hoće li izbjeći taj jedan udarac?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI