(VIDEO) Stroj koji jednostavno melje! Pogledajte pet najboljih završnica Maxa Hollowaya

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2019 19:58h Autor:

Max Holloway

Max Holloway trenutno je najdominantniji borac svjetskog MMA-a. Barem ako ćemo gledati nastupe tijekom njegovog pobjedničkog niza u perolakoj kategoriji. Prije nego ovog vikenda debitira u višoj diviziji, prisjetimo se njegovih najboljih završetaka borbi.

27-godišnji Holloway (20-3, 16-3 UFC) trenutno se nalazi unutar niza od 13 pobjeda. Posljednje četiri su redom osvajanje titule privremenog prvaka, titule pravog prvaka te dvije obrane iste. Njegov pobjednički niz trenutno je najdulji u UFC-u i to je napravio tako da svakom borbom izgleda sve bolje. Mnogi se slažu kako je u posljednjem nastupu i pobjedi nad Brianom Ortegom zapravo odradio svoju najbolju izvedbu do sada.

Od Maxovih 20 pobjeda u karijeri, njih 12 došlo je prekidom (među kojima su i spomenute posljednje četiri). Max nije borac koji će jednim potezom završiti borbu, on je pravi stroj koji melje svoje protivnike sve dok istima nije dosta ili dok jednostavno nisu u stanju nastavit se boriti. Upravo takvih pet borbi UFC je stavio u kompilaciju kojom predstavljaju što može borac koji će u subotu pokušati doći do titule privremenog prvaka lake kategorije.

U video je uvršteno pet završnica, četiri nokautom te jedna gušenjem, a redoslijed do najbolje je upravo onakav kakvog bismo i mi sami posložili. MMA fanovi jedva čekaju vidjeti što Dustin Poirier može protiv ovako dominantne ljudske mašinerije. Neće morati još dugo čekati.

Pogledajte UFC-ov odabir pet najboljih završnica Maxa Hollowaya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI