(VIDEO) Stošić se vratio u puni pogon, u Cro Cop timu u Zagrebu trenirao s Delijom

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 13:07h Autor:

Mirko Filipović i Darko Stošić

Srpski UFC borac Darko Stošić se definitivno oporavio od ozljede prsnog mišića zbog koje je otkazao posljednji nastup u Octagonu i radi koje je morao pauzirati nekoliko mjeseci. Član Cro Cop tima se ovih dana vratio u Zagreb, posljednjih godina svoju stalnu trenažnu bazu.

Stošić u Zagrebu nije boravio samo radi treninga. Već smo pisali o nagrađivanoj producentskoj kompaniji “Hoplite Entertainment” koja snima seriju dokumentaraca o FFC prvacima. Proteklih dana su snimali nastavak s našim najboljim kickboksačem Mladenom Brestovcem, a sada je na redu bivši prvak u teškoj kategoriji Darko Stošić. Prema Stošićevim objavama na društvenim mrežama, kadrovi su se snimali i u American Top Teamu u Zagrebu, gdje će se vjerojatnu u narednim danima snimati i nastavak s Filipom Pejićem.

U srijedu je srpski poluteškaš nakon dugo vremena objavio fotografiju s treninga u Cro Cop Gymu. Stošić je “postao” video u kojem drila bacanja s kolegom teškašem Antom Delijom. Lijepo je vidjeti ovog UFC boraca koji se nakon neugodne ozljede vratio u pogon. Nije poznato kada bi ga sljedeći put mogli vidjeti u UFC-ovom Octagonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI