Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Sports Illustrated objavio ekskluzivne snimke sa “shootinga” Paige VanZant | Fight Site

(VIDEO) Sports Illustrated objavio ekskluzivne snimke sa “shootinga” Paige VanZant

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2019 09:57h Autor:

Paige VanZant

Jučer smo pisali o tome kako se Paige VanZant pohvalila mjestom u jednoj od najprodavanijih američkih tiskanih revija. U pitanju je Sports Illustrated swimsuit izdanje. Upravo na njihovom Instagramu pronašli smo ekskluzivne snimke sa samog “shootinga”.

Paige je zbog ozljede morala otkazati svoju planiranu borbu, no ta ozljeda nije je spriječila da nastavi s poslom izvan sporta kojim se primarno bavi. UFC-ova ljepotica itekako uspijeva oploditi svoju popularnost (preko dva milijuna Instagram fanova itd.), a čini se kako i prošlogodišnja investicija itekako donosi “hranu na stol”.

Njene fanove itekako je razveselila vijest kako će se naći na stranicama ovog izdanja, koje je vrlo lako objasniti. U pitanju su fotografije sportašica u kupaćim kostimima, na atraktivnim lokacijama. Kod Paige je to Puerto Vallarta u Meksiku. Tamo je odradila cijeli “shooting”, a Sports Illustrated odlučio je fanovima donirati “teaser” u obliku nekoliko snimaka objavljenih na svom Instagram profilu.

Nećemo se lagati, realno je priznati kako je Paige itekako ugodna oku, no nadamo se kako ćemo je uskoro ponovno gledati u Octagonu. Tamo je više puta potvrdila kako nije samo lijepo lice i zgodno tijelo. U pitanju je vrlo srčana, hrabra i talentirana borkinja, koja je svojim nastupima uspjela dobiti veliki broj fanova koji je ne prati samo zbog onoga što prikazuje fotografije. Iako se protiv istih, naravno, nitko ne buni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI