(VIDEO) Spektakl se bliži, pristigle UFC 236 Countdown najave

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2019 15:27h Autor:

Poirier, Holloway, Gastelum i Adesanya

Još šest dana preostalo je do UFC 236 priredbe u Atlanti. Ispred vas su sjajne “Countdown” najave za dvije glavne borbe.

Iako na programu nema borbe za pravu titulu, nego su tu dvije za onu privremenu (prevedeno kao borba za službenog prvog izazivača), imena su ono što UFC 236 čini spektakularnim. Dvije glavne borbe predvode uistinu sjajan program od 13 borbi. Pet ih se nalazi na glavnom programu.

Ipak, te dvije su u prvom planu kod ovih najava. Ulogu “main eventa” dobili su Dustin Poirier i Max Holloway. Dvojac koji se u perolakoj kategoriji borio još dok su gotovo bili “klinci”, sad će se sučeliti kao izgrađeniji i puno iskusniji borci, u drugoj diviziji. Poirier se prelaskom u laku kategoriju preporodio, dok je odlazak u nju bio neki normalan slijed i za Hollowaya. Koliko dugo će u njoj ostati, ovisit će o tome kakav će biti ishod subotnje borbe.

Druga borba za privremenu titulu također donosi nastup borca koji se preporodio prelaskom u višu kategoriju. To je Kelvin Gastelum, koji niti u velteru nije bio loš u borbi, nego je imao problema sa zadovoljavanjem potrebnih kilograma. Ovdje toga nema i već je osigurao borbu za titulu. Nažalost po njega, Robert Whittaker se ozlijedio samo dva dana prije njihove borbe te će Kelvin tako čak morati braniti svoj status putem ove borbe. A Israel Adesanya je dosadašnjim nastupima pokazao kako već sad ima sve potrebno za doći na vrh. Pitanje je samo hoće li već protiv Gasteluma to uspjeti iskoristiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI