Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Snimljen trenutak izlaska Conora McGregora iz zatvora u Miamiu | Fight Site

(VIDEO) Snimljen trenutak izlaska Conora McGregora iz zatvora u Miamiu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2019 09:39h Autor:

screenshot

Nakon što je uhićen jučer oko 18 sati po lokalnom vremenu, Conor McGregor je pušten iz pritvora četiri sata kasnije. Ovakve vijesti se ipak brzo šire te je trenutak izlaska zabilježio veliki broj pripadnika medijskih snaga.

Conor McGregor je u pritvoru Miami-Dade County zatvora proveo četiri sata. Dok su njegovi odvjetnici uspjeli sve riješiti, gomila novinara skupila se ispred zatvora, čekajući da McGregor izađe, u nadi da će uspjeti doći do neke izjave. Malo iza 22 sata izašao je u društvu odvjetnika i krenuo prema vozilu koje ga je čekalo na parkiralištu.

Novinari su se okupili, a McGregor je ovog puta uspio ostati hladan na kamere. Bez ikakvih izjava došao je do vozila te otišao. Izgledao je ljut, no ne i zabrinut. Uostalom, u izraz njegovog lica, koje su kamere ipak dobro snimile, možete pogledati sami u dva priložena videa.

Kao što smo već naveli u prvom tekstu, McGregor je pušten uz jamčevinu od 12.500 dolara, dok bi se službena optužnica trebala pojavili u roku od tri tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI