(VIDEO) Snimka iz drugog kuta demantira Caina: Nokdaun je prethodio ozljedi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 15:35h Autor:

Screenshot

“Nije me niti dotaknuo, kakav nokdaun?” – ustvrdio je prilično samouvjereno Cain Velasquez na press konferenciji poslije ekspresnog poraza protiv Francisa Ngannoua u povratničkom meču na ESPN-u.

Bivši prvak smatra da se nije radilo o nokdaunu pa ozljedi, nego da mu je koljeno popustilo samo od sebe.

“Bilo je u pitanju samo koljeno. Nije me niti dotaknuo, bilo je to jebeno koljeno. Osjetio sam kako me koljeno izdalo i to je bilo to”, odgovara Velasquez i dodaje da je sudac dobro odlučio kada je prekinuo meč.

(VIDEO) Cain: Kakav nokdaun? Nije me niti dotaknuo, bilo je to samo koljeno!

“Bilo je u redu jer je sudac vidio kako mi je koljeno popustilo. Njegov posao je pobrinuti se da smo zdravi. Sudac je dobro napravio, dobro je postupio.”

No, najnovija snimka meča, koja pokazuje drugi kut kamere, potpuno demantira Caina Velasqueza. Na njoj je jasno vidljivo da ga je Ngannou pogodio čisto desnim aperkatom u bradu i pritom dobro uzdmao. U trenutku kada je Meksikanac izgubio tlo pod nogama od siline udarca (bio je isključen na trenutak) njegovo lijevo koljeno je jednostavno popustilo jer do njega nisu dolazili moždani impulsi. Bivši prvak je u djeliću sekunde ponovno došao k sebi, ali je noga već bila ispod njega i ozljeda je bila neizbježna.


Tako da je sada jasno da je Ngannou bio u pravu kada je na press konferenciji ustvrdio da je aperkat kumovao ozljedi Velasqueza, a time i njegova pobjeda nije slučajna nego samo splet negativnih okolnosti koje su posljedica moći udarca kamerunskog nokautera.

Ovo je bio prvi povratnički meč za bivšeg prvaka nakon više od dvije godine pauze. Posljednji put je nastupio na UFC-u 200 protiv Travisa Brownea te je upisao pobjedu prekidom. Za Ngannoua je ovo bila druga pobjeda zaredom. Prije nekoliko mjeseci je također u prvoj rundi nokautirao Curtisa Blaydesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI