(VIDEO) Rakića napokon zapazili američki MMA mediji: “Fantastičan je, to je ime koje moramo pratiti…!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 15:32h Autor:

Aleksandar Rakić

Srpski MMA borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić je ponovno slavio unutar Octagona. Ovaj sjajni poluteškaš je na UFC-u 231 proteklog vikenda u Torontu prekidom u prvoj rundi svladao Amerikanca Devina Clarka.

Bila je to treća pobjeda za člana Gyma 23 od kada je stigao u UFC-u u samo tri dosadašnja nastupa. Malo po malo ovaj veliki potencijal zapinje za oko MMA novinarima i analitičarima. Do sada gotovo da i nije bio spominjan s obzirom da nastupa pod austrijskom zastavom i da se borio isključivo na “undercardu”, no i to se polako mijenja.

Pa se tako njegovo ime potcrtalo u “UFC 231 Post-Fight Showu” uglednog MMAFightinga.

“Moramo spomenuti prvi meč večeri. Uvijek govorimo o tome kako poluteška divizija nema previše kvalitete i da se ništa ne događa, ali Aleksandar Rakić, mislim da je Australac. Ne, oprostite, on je Austrijanac. Borio se protiv Devina Clarka, koji je krenuo žestoko u taj meč”, kaže se u analizi Rakića i njegove nove pobjede unutar Octagona.

“Ne samo da je Rakić preživio početni nalet, nego je dobio i nelegalna koljena u tom meču. I to sasvim jasno nelegalna, bio je to pravi primjer frapantne nelegalne akcije koju je sudac trebao sankcionirati. Ali Rakić je to preživio, pobijedio i još dobio prekidom”, dodaje se u analizi Rakićevog nastupa.

I onda na kraju je srpski borac s austrijskom putovnicom dobio još nekoliko komplimenata…

“Bio je fantastičan i vrlo skroman. Nakon meča se uopće nije žalo. Rekao je da je bio svjestan da su koljena ilegalna, ali da je shvatio kako sudac ne planira ništa poduzeti pa se sam izvukao iz te situacije”, rekao je reporter Alexander K. Lee na što je Shaun Al-Shatti zaključio:

“Aleksandar je definitivno ime koje moramo pratiti u budućnosti .”

Dio gdje se se analizira nova Rakićeva UFC pobjeda pogledajte u videu od 19:15.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI