Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Prvi put sučeljeni UFC 235 sudionici | Fight Site

(VIDEO) Prvi put sučeljeni UFC 235 sudionici

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2019 10:13h Autor:

Jon Jones i Anthony Smith

Nakon što su odradili već tradicionalni “Media day”, sudionici i sudionice UFC 235 priredbe po prvi put su se sučelili licem u lice.

Svoje mjesto na pozornici uz klikove fotoaparata dobilo je svih 12 borbi, pošto su svi sudionici sudjelovali na istom druženju s medijima. Glavne zvijezde ovog puta nisu bile odvojene od ostalih, kao što često zna biti zbog otvorenih treninga pa su tako mediji i fanovi imali priliku po prvi put u sučeljavanjima vidjeti sve što se nudi na subotnjem programu.

A već svi jako dobro znamo da se nudi itekako dobar program, posebno onaj njegov glavni dio, no i uvodni nam obećava nekoliko zanimljivih, atraktivnih te također i vrlo bitnih ogleda. Atmosfera je ovisno o borbi bila različita. Neki su se samo pogledali, poput Jona Jonesa i Anthonya Smitha, dok su kod nekih, prije svega Tyrona Woodleya i Kamarua Usmana, tenzije već sad na vrlo visokom nivou. Bili su tu i neki raspoloženi za šalu, poput Codya Garbrandta i Pedra Munhoza.

Raspored je takav da ćemo sutra s velikim zanimanjem pratiti službeno vaganje, dok će se borbe održati u već standardiziranom terminu sa subote na nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI