(VIDEO) Prva izjava Jona Jonesa nakon što mu je odobrena licenca u Nevadi

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 11:05h Autor:

Jon Jones

UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones je jučer (utorak) na saslušanju Komisije u Nevadi dobio licencu za natjecanje u trajanju od jedne godine. Stoga je jasno da se smije natjecati na UFC-u 235 koji je zakazan za početak ožujka i T-Mobile arenu u Las Vegasu.

Saslušanje u slučaju Jonesa je trajalo čak tri sata nakon čega su članovi Komisije zaključili da se prvaku odobri licenca u trajanju od godine dana uz nešto oštriji režim testiranja na nedozvoljena sredstva.

UFC prvak nije htio odgovarati na pitanja novinara nakon što je čitava stvar završila. Naglasio je da već u četvrtak (31. siječanj) ima zakazanu press konferenciju povodom UFC-a 235 i da će tamo odgovoriti na sve upite.

Jonesu odobrena licenca nakon maratonskog saslušanja Komisije u Nevadi!

“Reći ću samo kratku izjavu. Hvala mnogo USADA-i, Komisiji u Nevadi, mom timu, UFC-u i svim fanovima koji su bili uz mene u ovom procesu i pomogli mi da zadržim svoj mir i da dokažem svoju nevinost. Jako sam zahvalan što se mogu ponovno boriti u Nevadi i pružat ću ponovno vrhunske mečeve. Nastupam već 2. ožujka, bit će to sjajan event. Veselim se svim testiranjima, veselim se vratiti pred svoje fanove. Hvala medijima koji su ovo pratili, vidimo se na UFC-u 235. Bog vas blagoslovio!”, kratko je izdiktirao Jones.

Službenici Komisije su u utorak odlučili da se Jones mora podvrgnuti testiranju na nedozvoljena sredstva najmanje dva puta mjesečno sve do UFC-a 235. I nakon eventa na kojem će se sučeliti s Anthonyjem Smithom Jones mora biti testiran po rigoroznom režimu, ukoliko želi nastupati u državi Nevadi, dodatan je zaključak. Uoči nadolazeće PPV priredbe, Jones mora sam platiti sve doping testove prema nalogu Komisije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI