Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Prisjetimo se s kakvom zvijeri se u povratku susreće Cain Velasquez | Fight Site

(VIDEO) Prisjetimo se s kakvom zvijeri se u povratku susreće Cain Velasquez

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2019 12:48h Autor:

Francis Ngannou

Pred vama je kratko prisjećanje na to što je sposoban Francis Ngannou te kakva zapravo zvijer Caina Velasqueza čeka u njegovom povratku u kavez.

Pred prvu glavnu UFC borbu na ESPN televizijskom kanalu, iz najveće svjetske sportske medijske kuće objavili su četverominutni video sa svim nokautima u UFC karijeri Francisa Ngannoua. Nažalost, taj video je geografski ograničen te ga mi nismo o mogućnosti pogledati. Za nas postoji “light verzija” koju su objavili na svom Twitter profilu.

“Nešto nas čeka tamo vani. I to nije čovjek”, iskoristili su citat iz legendarnog Predator filma, što je najbolja aluzija na nadimak koji Francis Ngannou i sam nosi. U 59 sekundi videa predstavljeni su udarci kakve je Francis Ngannou sposoban pogoditi i što je svojim protivnicima putem njih sposoban napraviti. I to nije samo aperkat, kojeg su jako dobro zapamtili legende poput Andreia Arlovskog i Alistaira Overeema. To je cijela serija sjajnih udaraca pod kojima su pali svi njegovi protivnici osim dvojice. Prvi je Stipe Miočić, a drugi je Derrick Lewis, no ta borba nije dala pravog Ngannoua.

Ukoliko se u nedjelju pojavi pravi Predator, Cain Velasquez bit će na mukama, odnosno on će morati u kavez dovesti onu najbolju verziju sebe. Verziju kakva je na UFC 188 priredbi pobijedila Juniora Dos Santosa. Ukoliko u kavez uđe drugačiji Cain, a gledajući na pauzu to je itekako realna opcija, mogao bi on završiti kao novo ime na listi legendi koje je Ngannou poslao u nokaut i kao novi objekt jedne ovakve kompilacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI